Media Village upgrades offices

Full-service creative agency Media Village has revamped its Altham offices to accommodate its growing team.

Media Village studio

The new creative open-plan office area hopes to boost creative collaboration, increase productivity and build a more cohesive team to help guide the Media Village into the future.

When choosing the design, Media Village engaged its whole team for its custom made desks and office décor. Within the new meeting room there is a historic focal point to the company’s proud Lancashire roots; a clear display of the Accrington Nori brick, which the building is predominately made from.

The upgrades reflect the increase in the numbers of staff and the firm's growing relationship with their strategic partners and now new neighbours, Red-Fern Media.

In addition to the upgrade workspace, Media Village has also invested in state-of-the-art printing technology to reach the high demand within their production department. 

Michael Lambert, company director, said: “The improvements were borne from our desire to offer our colleagues a better place to work as well as improving engagement within the company. It’s so important for our colleagues to be proud of their working environment and the company they represent and it’s a real privilege to see us all in our new office space.”

“It’s been a stressful few months getting to this stage but we’re so excited to see what the future holds.” He added: “The benefits were immediately visible with communication improving and our teams working more in tandem.”